Post by ciedebolterndes on Feb 10, 2022 8:41:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje mnogih resursa ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
Kako špijunirati djecu a da oni to ne znaju?
Igra je tada bila odlična, mogu razumjeti reklamu prije i poslije utakmice, ali tijekom utakmice nakon svakog kola? Nah ya'll uzimajući pišati....izbrisao nakon preuzimanja prije 5 minuta
Dobra igrica.
Najveća igra svih vremena tako zarazna I btw molim te daj napitak za promjenu mjesta tenkova tijekom bitke
Platio sam bez dodavanja i još uvijek dobivam dodatke, dečki!.
Uopće se nece ocitati
Ova igra nije toliko loša, jedini razlog zašto sam ocjenio tri zvjezdice je zato što joj nedostaje puno stvari. također ovo je za idiote ako dobivate previše reklama UKLJUČITE NAČIN ZRAKA, nije tako teško.
glupi ste svaka vasa igrica me izbaci a ne mogu ni da je probam
Igra uopće nije loša, oduvijek sam volio koncept tenkovske bitke. Osobito je zadovoljavajući način na koji ove igre različite tenkovske rakete imaju različite učinke. Međutim, neželjeni oglas je užasan. Jedva se nosim s reklamom nakon svake bitke. Ali oglas nakon svakog slijeda napada je suludo deaktivirajući i pohlepan. To mi je potpuno pokvarilo iskustvo. Žao mi je, ali moram deinstalirati.
ne radi
Previše oglasa, igra je namještena, dosadan af nakon 2 igre koje su tutorial, a zatim traži da ga ocijenite
Tank Stars Аркадни fpr
1 pitanje, zašto prodajete dodatke za ovu igru kada je još uvijek pokvarena i neispravna, ne možete vidjeti ništa na ekranu, gdje se puca pucanje i ciljanje buttuna i svih ostalih. Kada to popravite, promijenit ću ocjenu, btw igra je prije bila odlična, a sada se ne može igrati.
Previše reklama. Iritantno je igrati igru
uopće ne želi ući u igricu i kasnije se mora plaćati
Bila je dobra al se nece instalirat.
Tank Stars Žaid. automat. lgrr
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Аркаде aoc
Puzzle igre, arkadne igre, ratne igre, kvizovi, logičke igrice, ... Igrica traktor farma 2 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars.
Tražite li besplatne mobilne igre bez oglasa za Android ili iOS? ... Tank Stars je taktička igra nadahnuta crvima koja ima vrlo sličan grafički stil kao
Ova mi se igrica crasha svakih 5 minuta i ima puno bugova
Glupo, ali dobro, ponekad nakon oglasa igra se zaključava i morate je ponovno pokrenuti.Izvan toga ću igrati, kao i sve igre previše reklama lol...
Grozno
Mnogim glupim oglasima, a da ne spominjem da ako slučajno kliknem na njih i to me odvede u play store, cijela mi se igra ponovno pokreće. Imate sjajnu igru kojoj ste uništili potencijal.
Zabavna igra, ali preopterećena dodacima!! Svakih 30 sekundi dobijem oglas!
Dobra igra, ali puno dodataka, 3 zvjezdice jer želim ovu značajku u kojoj možemo razgovarati u bitci
Waaaaaaaay na mnoge reklame to je tako neugodno osim što je dobra igra, ali reklama je previše da ubija igru
Toliko reklama da ne mogu ni reproducirati. Dobivam oglas nakon svake bitke, a nakon oglasa ponovo pokreće igru ne dopuštajući mi da dobijem svoje novčiće, što onemogućuje napredak bez ulaska SVAKI DAN ili dobivanja blokade oglasa.
Stvarno jako zabavna i sjajna igra, ali previše oglasa nakon svakog okretanja postoji oglas i stvarno čini igru neugodnom.
Ova igra je jako dobra, sviđa mi se ova igra, ali ima toliko oglasa na mreži
Hej dečki kreator igre je bio ovdje novi tenkovi koji dolaze uskoro 🔜🔜🔜 i imamo novi tenk koji izlazi sada nabavite ga prije nego što bude rasprodan:-) 😭 ako je rasprodan, otišao je zauvijek, molim vas nabavite novi tenk Nuke
Gain Tank-o-Box, a Arkadne & Akcione igre game released by Exclusive Games. U ovoj arkadnoj borbenoj igri, vozićete tenk i štiti Vaš štab i žestokih napada
Ako ne gledam na retardirano oglašavanje, to je jednostavna i laka igra za igranje. Ne znam zašto ne mogu vratiti svoje stare sačuvane datoteke. Također, ovoj igri je potrebno malo balansiranja.
Cheat in tank stars {mv-Updated} - Portal Radio Gospić