Post by ciedebolterndes on Feb 10, 2022 8:34:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Monsters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Monsters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מוד יותר אסימונים ▞▞▞
▞▞▞ Merge Monsters 2022 version ▞▞▞
בעיות קצב רציניות. תכונת זהב לא מקוונת עשויה באותה מידה לא קיימת שהיא כל כך חסרת תועלת. אתה תנצל את הקסמים והדרקונים שלך מהר מאוד מה שהופך את החזה והנשמות לחסרי טעם לחלוטין. המשחק יאט עד לנקודה שבה נדרשות שעות של מיזוג רצוף כדי להשיג מפלצת חדשה אחת (זכור שזהב לא מקוון הוא חסר תועלת אז זה כל הזמן שאתה צריך לשחק באופן פעיל) וכבעיטה נוספת לבטן אם אתה משחק המשחק מספיק זמן, המפלצות פשוט הופכות לחילופי משטחים.
אני אוהב את זה! הלוואי והיית יכול להוסיף עוד מפלצות ואויבים תודה!😃😄😜
אני אוהב את המשחק הזה שהוא מהנה וקל להבנה מאחרים ששיחקתי בו.
מדהים. המפלצות במשחק נראות כל כך טוב! אין פרסומות מאולצות אז זה אומר שאין פרסומות במהלך החוויה שלך, והוא פועל די חלק גם כן, למרות שזה דורש קצת שחיקה, אני בהחלט ממליץ על המשחק הזה לכל מי שלא אכפת לו קצת לטחון
זה בסדר
המשחק היה טוב מאוד ואהבתי אותו מאוד
המשחק הזה לא תואם את התמונות. יש יותר מדי מודעות, אתה מקבל מודעות כל 30 שניות, לגמרי לא ניתן לשחק
אני שונא כמה דברים אבל אני מתעצל לכתוב
כיף ממכר ואינטראקטיבי
זהו חוסר נוחות מוחלט. אני משדרג משהו פעם אחת עבור 200 מטבעות ולאחר מכן מגיע החלק המיותר המוחלט. זה הופך למטבעות 4K שזה פשוטו כמשמעו 1000000000000 יותר ממה שאני יכול להרשות לעצמי.
Merge Monsters Dobrodružné hwf
האפליקציה הזו היא הונאה! צפיתי במודעה לתיבת קסם מוזהבת ולא קיבלתי כלום. אחר כך צפיתי במודעה של 20 אבני חן וכשניסיתי לתבוע אותן זה הכניס אותי למודעה אחרת.
הו לשחק אני דונו איך לשחק בבקשה תלמד אותי כמה ללמד ואל תשכח לתת את ה-yt שלי
אופ
זה משחק כל כך כיף
Wild Sky TD Стратегије fiar
אני חייב לומר שמשחקי מיזוג הופכים ייחודיים ומהנים. ואפשרות המיזוג העצמי של מודעה היא תכונה נהדרת. אני יכול לעשות מטלות ולעלות מפלצות חמודות ברמה. גם לא צריך לשלם!
היה נהדר עד אתמול כשהחלטת שאני חייב לראות תוספת כדי לקבל את הבונוסים שהיו בחינם או צפייה במודעות תמורת פרס כפול
Merge Monsters Sarguzasht aisr
לא שונה מכל משחק מיזוג אחר, למרות הטענות של המפתחים על Reddit אחרת. מאוזן בכוונה להיות הרבה יותר מדי איטי אז אתה רוצה לצפות בפרסומות או להוציא כסף, ה-IAP ללא תוספת הוא $10, ואין בזה שום דבר מהנה.
המשחק הזה הוא מדהים הייתי מציע את המשחק הזה אם אתה מאמין באגדות אורבניות
הבעיה שלי עם המשחק הזה היא שהוא לא מאוזן, אני אף פעם לא מרגיש שאני מתקדם לשום מקום כי נראה שהמשחק מתאים את החוזק של האויבים שלי.
אז אחרי שהשקעתי קצת זמן בזה, הנה דעתי. הגרפיקה נראית נהדר אז זה מתאים לזה, אבל זה למעשה מעוצב די גרוע מבחינת משחקיות. נראה שהבוסים פשוט לא מגבירים את הקושי, וגם הם לא נהרגים מהר יותר לאחר איפוסים, כך שזה מאט באופן דרסטי את ההתקדמות שלך. התקדמות הסיפור איטית מדי, ואתה יכול להשיג את המיזוג העליון לאחר יומיים של משחק מתון, ואז השדרוגים חסרי תועלת. או שצריך להוסיף גיבורים חדשים או שפורמט הקרב צריך לשנות
זה משחק טוב מאוד
הכל היה מגניב עד שהמשחק איפס אותי מההתחלה בזמן אמצע המשחק
אין הרבה מה לעשות. גרפיקה הגונה, אבל זה הכל
מודעות מודעות מודעות לא יכולות אפילו לשחק
אני לא ממליץ על המשחק הזה. זה איטי. בהצלחה בקניית כל דבר. הם ייקחו את הכסף שלך ואתה לא תקבל כלום. פעמיים ניסיתי לקנות את צרורות הקריסטל. בשתי הפעמים שילמתי וקיבלתי 0 קריסטלים. המשחק הזה מנוהל על ידי THIEVES.
מודעות
כן, סיימתי את כל המיזוגים, זה משחק נהדר
זה פשוט מאוד "מה"
אוהב את המשחק הזה, הוא מאוד נחמד וקז'ואלי
רוצח זמן קטן ונחמד, אבל אני ממש מאוכזב ששמרתי את אבני החן שלי כדי לבזבז 450 מהן עבור מכפיל ההכנסה של פי 5 אתמול בלילה תחת הכותרת "קבוע" ומשום מה זה הוסר היום.
Merge Monsters Sarguzasht aisr
זה היה מאוד כיף להיות מסוגל ליצור מפלצות חדשות, חחח מאוד מגניב.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה, זה לא המשחק הכי טוב בעולם, אני ברמה 100
זה מוצץ את העותק שלו. ליום תוספת של 2x מטבע זה 1000 כסף
המשחק הזה כל כך כיף
אני חושב שזה כל כך מגניב שיש כל כך הרבה מפלצות להשיג שאני לא יכול לשתות כשיש לי כל כך הרבה מפלצות
המשחק הזה בסדר, אבל הכסף שהוא עלה הוא רק לרזות מחדש
מה
באופן מדהים אני כל כך אוהב את המשחק הזה. התגמולים מאוזנים והאנימציה היא ברמה
אל תבזבז את זמנך על המשחק הזה.פרסומות כל כמה דקות והתקדמות איטית במיוחד.כמו שאתה מקבל רק 90 מטבעות בכל שעה.אל תוריד!!!!😡
המשחק הזה הוא צורב זמן מצוין. הבעיה היחידה שלי היא שצריך לתקן את מרובי השחקנים. לא יכולתי לשחק עם אף אחד אפילו כשהייתי מחובר ל-wifi אבל עדיין משחק סרק טוב מאוד