Post by ciedebolterndes on Feb 10, 2022 8:28:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem kulda ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
Nüüd on kaks palju reklaami, mis on kahju, sest see oli hea mäng, samuti katkeb see videot vaadates
Ma armastan seda mängu, olen seda mängu ilmumise hetkest mänginud, lihtsalt ei saa lõpetada. Armastan kõike erinevat taset, lihtsalt imeline, ma vajan ka rohkem võimalusi, et mängida palju kauem, kuid ma lihtsalt mängin seda lihtsalt ei saa magada, sest ma lihtsalt ei saa peatu.......,.,,......... . ..happppppppppppppppy
Mulle meeldib mängu mängida, kuid enamasti on väljakutsed s***is, mu šokolaadikarp ei ole nüüdseks enam kui kuu aega töötanud ja nüüd on mu t***ikoogitorn ühel päeval kadunud ja teisel päeval tagasi, see teeb mind kurvaks ja ei taha mängida nii palju enam...😢
Mäng on Androidi all maha jäänud
Parimad iPhone'i ja iPadi mängud lastele 2021. aastal
Armasta seda mängu! Võtab stressi maha. Olin peaaegu 5000, kuid mu abistaja, kes mu tahvelarvutit parandas, logis mu välja ja ma ei saa aru, kuidas tagasi saada, nii et alustasin otsast peale. Ma lihtsalt jätkan mängimist
See mäng on nõme! Kui mäng ei võimalda teil lvl-i lõpule viia, ei saa te seda kunagi lõpule viia.
Okei
Olen neid mänge mänginud juba mitu aastat. Kuid hiljuti jäi mäng ootamatult rippuma ja ekraan jäi tühjaks. Pole kindel, mis selle probleemi põhjustab. Loodetavasti kasutatakse selle mängu mängimiseks improviseeritud Huawei ja Samsungi mobiiltelefoni.
:-)
Oivaliin
Üks väheseid selle žanri mänge, mis võimaldab teil tõeliselt edasi liikuda, ilma et peaksite asju ostma. Mängija saab tasemetel liikuda strateegia, mõistuse ja lõbusalt – ning varasemate tasemete taasmängimine on lõõgastav. Väga mõnus!
Tore mäng raske
sõltuvust tekitav, lõbus, väljakutseid pakkuv ja üldiselt hea mäng. ei tea, kuidas arendajad selle välja mõtlesid, sest see mäng on fantastiline. ma ei poolda sõnu, seega ütlen lihtsalt, et soovitan seda väga mängida.
Ei tööta enam korralikult, kogu aeg kiri ees, et peatatud.
9 näpunäidet populaarse mängu kohta: Candy Crush
Kuidas kasutada konna Candy Crushi saagas
Vähemalt ei paista sellel olevat pealesunnitud reklaame, kuid suvalised kalaasjad näivad meelega kõike kasulikku vältivat. Kaotas neile nii palju tasemeid
Lõbus, kuid andsin 1 tärni, et tühistada võltsitud 5 tärni arvustused. Otsige uusimast/viimasest versioonist ja vaadake lugematuid ühe- ja kahesõnalisi 5 tärni arvustusi. Ja enamik on välismaised. See on ohjeldamatu; miks kurat ei ole meedias selle üle? Google ise ostis ohtralt võltsarvustusi. Haige & väändunud & mille eest??? raha RAHA RAHA!!!!!!!
Kui lõpetame Candy Crushi elu iPadis, võime minna oma iPhone'i, Androidi terminali või Facebooki rakendusse ja meil on kogu elu, isegi kui oleme need varem
Candy Crush Saga פנאי dji
Mis teie mängudega toimub. Tuleb reklaami näitamisel mängust välja. Teeb sama ka Soda Crushiga. Kaebustele ei reageerita Mängud on endiselt reklaamidel tühjad ja King ei reageeri. Vastik.
See on väljakutsuv ja tõeliselt lõbus...kuigi pood millegipärast ei tööta, aga soovitan siiski😃
Armasta mängu. Jõudsin tasemele 4000 ja midagi. Jäi kinni. Algas otsast peale. Algtasemed on erinevad. Lahe.
hea mäng
Mängimine on suurepärane, kuid kui salvestate oma edusammud, kustutate need ja alustate otsast peale. Ma olin 1995. aasta tasemel, kui ärkasin ja olin tagasi esimesele tasemele, nii et olen jälle ATI, sest see on lõõgastav ja nii lõbus
10 trikke Candy Crush Saga jaoks, mida peate teadma
Candy Crush Saga કેઝ્યુઅલ tupz
See on nii äke
Candy Crush Saga ilmus Windows Phone'is lõpuks 2014. aastal ja see on žanri austajate poolt entusiasmiga kokku puutunud. Pärast seda on Microsoft teinud
Candy Crush Saga Solutions - Avaleht | Facebook
Glitch. Ei saa nädalaid šokolaadikarpi avada, ütleb, et serveriga ei saa ühendust. Tõesti tüütu
Siiani on kõik hästi ... see on väga lõbus. Kuigi mul on Samsung ja ma pean reklaame vaatama, et saada suurepäraseid tooteid, kuid ma arvan, et see ei tööta Apple'i toodetega. nii et nad ei saa neid erilisi esemed
See on suurepärane stressimaandaja ja mis hoiab teie meelt hõivatud, kui teil on vaimse tervisega probleeme. Ma armastan seda rakendust ja tänan südamest loojat selle geniaalse rakenduse loomise eest, et aidata inimesi heas seisukorras!!! Laadige kohe alla ja proovige, see on tasuta lihtne ja lõbus paljude muude eelistega!!!
The Survival Hunter Games 2 پرتحرک fodc
Ma mängin aastaid candy crushi ja mulle meeldis seda mängu mängida, kuid tean, et teatud tasemeid on võimatu lõpetada, kui just ei osta veel käike või lööke, mis valmistab pettumust ja pettumust.
Parim ja lemmikmäng üldse. Hetkel ainus reklaamideta mäng. Ma pole kunagi näinud mängu, mis oleks väga sõltuvust tekitav nagu kommipuru saaga. Jätkake samas vaimus #kuningas
Ma arvan, et teil peaksid olema vahendid, et inimesed saaksid reklaame vaadata ja elu saada... Sest kui mäng muutub nii karmiks ja meil on tasuta võimendid, kuid pole elu, ja me peame ootama, kuni täituvad vaid 5 elu, muutub mäng liiga karm ja paljud inimesed eemaldaksid selle...
Candy Crush Saga on mõistatusmäng, mille 12. aprillil 2012 andis välja videomänge tootev ettevõte King. Candy Crush Saga on uuem versioon varasemast
See mäng on hämmastav 👏! Siiani pole mul probleeme esinenud, välja arvatud mõnikord, kui see lööb mind mängust välja, kui tahan midagi lisada. Peale selle on see imeline!
Alguses lõbus, kuid edenedes muutub see keerulisemaks ja lõpuks võimatuks. Arendajad on ahned, naasevad pidevalt tasemeid muutma, et muuta nende mängimine ilma võimenduste eest maksmata võimatuks. Võite leida videoid tasemete läbimise kohta, neid vaadates näete, et nendel tasemetel on alati palju rohkem liigutusi ja vähem takistusi. Olen tasemel 10209, kuid annan alla. Mängimine pole enam lõbus, see on igav ja masendav. Kuningas, sa oled tõesti nõme.
Candy Crush Saga: maitsvad näpunäited ja nipid - Logo
Palju nalja, kuid kui see oli minu tahvelarvutis, jõudsin tasemele 1082, mäng lakkas töötamast. Ma pidin selle kustutama. Nüüd pean alustama algusest.
Viimased päevad mäng enam ei tööta,kiilub kinni ja ei lase minu fb kontoga.
Windowsi kasutajad on šokeeritud, et Candy Crush Saga'l on luba taustal töötada ilma neile ütlemata ja ta eemaldab selle ise uuesti.
Väga lahe mäng!!!